Devet razloga zašto Sudocrem® uvijek treba biti u vašoj torbici

Iako zbog svojega sivog pakiranja i pristupačne cijeni ne vrišti luksuzom, Sudocrem® je zapravo kultna i zlata vrijedna krema! Ako niste sigurni zašto – pitajte svaku mamu koja ga je upotrebljavala za njegu osjetljive dječje kože. Sigurno će vam ispričati kako joj je Sudocrem® pomogao i pri rješavanju raznih obiteljskih problema – od pelenskog osipa, preko rješavanja tvrde kože na petama pa sve do pomoći pri bojenju kose!

Čudotvorna formula ove više od 90 godina stare kreme ima antiseptička svojstva, obnavlja i umiruje nadraženu kožu, a vrlo blagi anestetik (u obliku benzilnog alkohola) pomaže ublažiti bol. Zbog vodootpornih emolijensa Sudocrem® hidratizira područje na koje ga nanesete bez propuštanja vlage koja bi mogla sadržavati klice i prouzrokovati infekciju. Sudocrem® je najbolje nanijeti u maloj količini u tankom sloju. Možete ga umasirati laganim kružnim pokretima tako da se posve upije i da ostane proziran zaštitni film.

No zašto zapravo treba biti u vašoj torbi? Evo devet razloga kako vam može pomoći u svakodnevnom životu!

  1. Njeguje zanoktice. Mnoge žene zaboravljaju na zanoktice pri njezi ruku. Zanoktice koje izgledaju zdravo svakako pridonose boljem cjelokupnom izgledu noktiju i ruku. Sljedeći put kad radite manikuru, utrljajte malo Sudocrema® u korijen nokta i u zanoktice – koža će biti hidratizirana, a ruke će lijepo izgledati!
  2. Umiruje kožu nakon depilacije. Čupanje obrva ili depilacija nogu i bikini-područja može završiti crvenom i iritiranom kožom. Nakon postupka jednostavno nanesite tanki sloj Sudocrema® na bolno područje i ono će uskoro biti umireno.
  3. Zacjeljuje manje posjekline i opekline. Ako ste pomalo nespretni i često imate posjekline i modrice, Sudocrem® može biti pravi spas! Zaustavit će osjećaj peckanja kad imate ogrebotinu te će spriječiti infekciju otvorene rane. Ako ste se opekli, svakako nanesite Sudocrem® koji će ublažiti bol i ubrzati zacjeljivanje.
  4. Pomaže kod ojedina. Divno je hodati u kratkim hlačama, suknjama i haljinama, no trljanje kože između nogu može vam uzrokovati neugodan osip. Osim što je Sudocrem® izvrstan za sprečavanje trenja, ako su vam već nastale ojedine, krema može pomoći umiriti ih i spriječiti da se pogoršaju.
  5. Ublažite opekline od sunca. Većina nas podcijeni koji nam je faktor zapravo potreban i nažalost – izgori. Stoga prije spavanja nanesite Sudocrem® na crvena mjesta – zahvaljujući tomu što je puno gušći od klasične hidratantne kreme, neće se odmah upiti u kožu, ali će ona biti umirena i hidratizirana.
  6. Pomaže kod nanošenja krema za samotamnjenje. Ako želite dulje vrijeme biti tamni, sigurno ćete posegnuti za bočicom kreme za samotamnjenje. Prije nego što počnete, nanesite Sudocrem® na dlanove i donji dio stopala kako biste izbjegli narančaste ruke te ga umasirajte uz liniju kose kako ne biste završili s aureolom. Sudocrem® je zaštitna krema pa prirodno stvara barijeru.
  7. Izvrsno djeluje na prištiće. Mladi najviše rabe Sudocrem® za ublažavanje prištića i akni. Nakon što akne izbiju, nanesite Sudocrem® na njih i bit će manje upaljene i bolne zahvaljujući antiseptičkom učinku, a pomoći će i obnovi kože.
  8. Ublažava bol od uboda insekata. Ako vam se katkad čini da ste najsočniji zalogaj za insekte, svakako preporučujemo da nakon njihovih bolnih uboda nanesete Sudocrem®. Njegova će formula kreirati zaštitni sloj smanjujući rizik od infekcije, a blagi anestetik ublažit će nelagodu.
  9. Pomaže kod ispucalih peta. Koža na stopalima vam je veoma suha i često puca? Jednostavno nanesite debeli sloj Sudocrema® na pete prije spavanja. Tijekom noći cinkov će oksid pozitivno utjecati na stanice kože da se regeneriraju, a vi ćete se probuditi glatkih i mekših stopala.